top of page
Golf in Málaga
Lauro Golf Alhaurin de la Torre
Onze B&B is de ideale uitvalsbasis voor een golfvakantie in Málaga. Wij zorgen voor een uitgebreid ontbijt waarmee je alvast de dag doorkomt. Wil je vroeg golfen om nadien nog van de omgeving of het zwembad te genieten, dan serveren wij voor u het ontbijt vanaf 8u. 
Een tip: Lauro Golf op 7 km van onze B&B.

Lauro golf is een 3 x 9 holes baan waar je iedere dag een andere combinatie van 2 lussen speelt. Het onderhoud van de baan is perfect. De afwisseling evenzeer. Op het terras van het sfeervolle clubhuis kan je rustig iets drinken of een kleinigheid eten. Wanneer je zin hebt kan je na 18 holes nog 9 of 18 holes spelen inbegrepen in de prijs; unlimited golf in Malaga – volgens ons alleen op Lauro Golf. Er zijn ook steeds golfpakketten te verkrijgen zoals een 10 beurten kaart voor 460 euro (oktober 2018) die je kan opgebruiken per 1 of 2 spelers.
Meer info over Lauro golf en greenfee reservaties online www.laurogolf.com/en/
Nog enkele golfbanen in de buurt van Málaga
-Wat onze gasten ervan vonden-

Wij, Dirk en Birgitte, hebben reeds enkele jaren een golfvakantie in de buurt van Málaga doorgebracht. Onze favoriete baan hier is Lauro Golf vanwege de afwisseling (3x9 holes), de kwaliteit van de baan, de gemoedelijkheid van de club en in het algemeen de prijs/kwaliteit. Als fervente golfers durven we al eens gebruik maken van het unlimited golf aanbod en 2x18 holes op een dag spelen. Het aangename aan Lauro Golf is ook dat de speelsnelheid redelijk hoog ligt.
Als je dan toch hier in de buurt bent overweeg dan ook eens Alhaurin Golf (20 minuten van B&B). Schitterende golfbaan maar moeilijk speelbaar vanwege de hoogteverschillen en blind shots. Neem extra ballen mee … .
Wat de B&B Villa Pinos Málaga betreft: 
De voorbije jaren in verschillende B&B’s rond Alhaurin de la Torre geweest en deze zijn in het algemeen zeer goed tot uitstekend. Het verschil dat deze B&B maakt is dat je als ‘vroege golfer’ al vanaf 8 uur een fantastisch ontbijt voorgeschoteld krijgt. En uiteraard het enthousiasme van Lore en Terry die hun gasten echt als gasten beschouwen.
Veel golfplezier gewenst aan collega golfers!
Dirk en Birgitte, Antwerpen
bottom of page